Hør en go’ historie

Her kan du høre de fire spændende lydbøger fra U-landskalenderen 2016. De er skrevet af Henrik Einspor og indlæst af Sebastian Klein. På siden "Opdag Tanzania" kan du også finde alle fire som skærmbøger, hvor man kan læse teksten selv - og også få hver side læst op.

Her får du de fire fortællinger fra Tanzania, som Henrik Einspor har skrevet til årets U-landskalender.

Alle fire kan du enten høre her – eller du kan downloade dem, så du kan gemme dem og høre dem igen, lige når det passer dig. Du kan også læse dem som skærmbøger på "Opdag Tanzania".

De er indlæst af Sebastian Klein.

Buk16 Elev Fors

Amals hemmelighed
Årets lange, eventyrlige fortælling: Amal er lige flyttet til kæmpebyen Dar es Salaam sammen med sin lillesøster og mor. Her er der markeder, mennesker, minibusser og mad i alle farver over det hele. Før boede de i en lille landsby, hvor de kunne se bjerget Kilimanjaro fra husets vindue. Her i byen er alt anderledes. Amal kender ikke et øje, og familien savner deres bjerg. Men så får Amal en idé: Hvis de ikke kan komme til bjerget, så må bjerget jo komme til dem i stedet. En historie om at være ny, om venskab, bedrag – og om mere end én hemmelighed.

Download mp3
Hør i browseren

 

Dyrenes kaploeb

Dyrenes kapløb
En kort fabel om hvad der skete, da aben fik de andre dyr med på en skrap konkurrence: De kæmper om, hvem der skal være konge i stedet for den dovne løve.

Download mp3
Hør i browseren

 

Kamaeleonen

Kamæleonen
En kort fabel om den dag, da leoparden kommer brasende og overtaler den lille kamæleon til noget vildt: I stedet for at spise græshopper skal den hellere jage nogle store gazeller.

Download mp3
Hør i browseren

 

Masaien og loeven

Masaien og løven
En kort fabel om den den modige masai-dreng, der narrer den sultne løve. Løven vil æde hans geder. Men en dag kommer løven tilbage... 

Download mp3

Hør i browseren