Få adgang til de tidligere års U-landskalendere

De kan stadig bruges – og er ikke afhængige af, om det er jul: Her finder du mange af de tidligere udgaver af Børnenes U-landskalender fra forskellige lande verden rundt. Bøgerne til nogle af de tidligere år kan fortsat bestilles og er stadig aktuelle. Både PDF-bøger og alt undervisningsmateriale fra 2013, 2014 og 2015 ligger desuden gratis tilgængeligt på hjemmesiden.

Linkene nedenfor fører dig til de tidligere års websites – hvert med et u-land som tema.

Materialerne for 2013 (Myanmar), 2014 (Zambia) og 2015 (Nepal) minder meget i deres form om det nye, der kommer her i 2016. Og de er stadig både fuldt aktuelle og brugbare.

De trykte klassesæt fra 2013 og 2014 er dog udsolgt, men på hjemmesiderne for de år kan du både hente bøgerne som PDF og få fuld adgang til alle de øvrige materialer – også film, opgaver og online-værktøjer. Så længe lager haves, kan du også bestille enkelteksemplarer af den trykte elevbog og lærervejledning.

Materialet fra 2012 og årene før har en anderledes form. På websiderne for disse år er der ofte spil, sjovt materiale, fakta og aktiviteter til eleverne, der kan indgå, hvis du vil lave et undervisnings-tema om landet. Mange af de tidligere års elevbøger og lærervejledninger fås også stadig, men kun i trykt form. Nogle fås endda som hele klassesæt. Alle elevbøgerne er en skønlitterær fortælling fra årets land skrevet af gode børnebogsforfattere. Bestil dem i Danidas web-boghandel.

Bestil dem i Danidas web-boghandel.